Carol, fiul lui Serban Ionescu, nu-si revine din soc: “Nu-mi vine sa cred ca tata a murit”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 13:05

UPDATE 10:30 Cei mai apropiati oameni din viata actorului Serban Ionescu, mama acestuia, sotia, Magda Catone si Carol nu se dezlipesc de sicriu.

Momente de grea suferinta pentru familia actorului. Mama acestuia, in varsta de 80 de ani a vegheat toata noaptea la capataiul fiului ei. Magda Catone este si ea afectata de dispartia actorului. “ O sa dorm cu el in cimitir ”, le-a declarat ea jurnalistilor de la CanCan. Insa, cel care a suportat cel mai greu moartea actorului este fiul acestuia, Cartol, in varsta de 16 ani. El s-a repezit peste sicriul parintelui sau in incercarea de a-l imbratisa pentru ultima oara.



/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/fiu1-ed4621f2ff8a02a9ff9a213d0903d41f.JPG
UPDATE 18:00 Radu Beligan este devastat de moartea lui Serban Ionescu! Oare va putea sa tina discursul la inmormantare asa cum si-a dorit actorul?

Resemnat in fata bolii incurabile, Serban Ionescu si-a scris testamentul. Una dintre dorintele lui, exprimate inainte de moarte, a fost ca maestrul Radu Beligan sa tina un discurs la inmormantarea lui. Paparazzi WOWbiz l-au contactat telefonic pe Radu Beligan pentru declaratii.
Actorul nu a putut vorbi la telefon, dar fiica acestuia Lamia Beligan, a declarat ca maestrul este devastat de decesul bunului sau prieten. A fost nevoie sa ia un somnifer pentru a se putea linisti.

Persoana care-l ingrijeste pe tatal meu mi-a spus ca a fost devastat cand a aflat ca a murit Serban. A fost nevoie sa ia un somnifer si in sfarsit a reusit sa adoarma.
L-am cunoscut si eu pe Serban, a fost un om exceptional, un suflet aparte. Avea un umor de calitate, era delicat sufleteste si sunt onorata ca a vorbit atat de frumos despre tatal meu
", a declarat actrita Lamia Beligan.

Lamia Beligan
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/lamia-beligan-bbf4ab35c1faf522d69ae494647b53e3.jpg
VEZI AICI declaratiile Lamiei Beligan!


Ora 17:16 Mama lui Serban Ionescu a venit la Biserica Batistei, unde a fos tdepus trupul neisufletit al actorului.
Jurnalistii au surprins imagini cu femeia indurerata de pierderea actorului.

Pana sa se stinga actorul, mama lui, in varsta de 80 de ani, a facut cateva declaratii usturatoare la adresa Magdei Catone. Intr-un interviu televizat, femeia ii aduce acuzatii grave actritei spunand ca nu a avut deloc grija de Serban Ionescu cat timp a afost bolnav. Ba mai mult, nu a venit niciodata la el cat a fost internat la Spitalul Elias, asa cum ea sustinea si ca nici cand actorul era in putere ea nu se ocupa de casa sau copil.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mama3-a5a2f857c115487e8a044affa7a308c4.jpg"Nora mea sa nu mai pozeze in victima si sa nu-si mai puna prietenii sa-i ridice piedestal de martira si virtuoasa. Cand Serban era acasa, ea nu avea grija de el si ii reprosa ca o trezeste din somn, ca-i strica somnul, ca o deranjeaza. La Balotesti a stat cu el doar cinci zile. Cat era sanatos, Serban avea grija de copil, ii gatea si-l ducea la scoala.
Ea a fost mereu ocupata, cu repetitiile si altele, cum face si acum. Plecarea si sederea lui Serban in Germania a fost posibila datorita unei familii care a dorit sa-si pastreze anonimatul. Magda nu s-a ocupat de nimic. Drept rasplata, ea i-a inchis telefonul, incercand sa-l izoleze de mine, de copil, de prieteni. Nici acum, la Elias, nu s-a ocupat de nimic. Nici nu a venit la spital, cum sustine”, a spus Florica Ionescu la o emisiune tv. ( sursa foto wowbiz.ro)


Trupul neinsufletit al marelui actor Serban Ionescu a ajuns la Biserca Batistei unde va sta pana maine la ora 08:00, urmand sa fie mutat apoi la Teatrul National. Magda Catone a fost surprinsa astazi alergand pentru a pune in ordine ultimele detalii legate de inmormantarea actorului.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/media-87974000-6ac2eb1248d3360cbe696174c445eaa9.JPG
Trupul neinsufletit al actorului va fi depus maine dimineata la ora 08:00 la Biserica Batistei, dupa care la ora 17:00 sicriul va ajunge in foaierul Teatrului National. Inmormantarea va avea loc sambata la ora 14:00 la Cimitirul Bellu. Urmareste mai multe detalii pe wowbiz.ro. 


UPDATE 16:00 Serban Ionescu si-a argumentat intr-o scrisoare adresata presei in primavara acestui an motivele pentru care a vrut divortul de sotia lui dupa 27 de ani de casnicie. 

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”


" Din pacate nu am gasit in sotia mea Magda Catone un partener dornic sa-mi sufle optimismul vital, ci imi arata zilnic neputinta mea de parca dorinta acesteia ar fi sa ma sting pentru a scapa de o povara. Atitudinea este una de indiferenta, se pare ca neputinta mea o oboseste. Prin urmare, acum sunt sigur ca viata dubla a sotie mele dureaza de multa vreme fapt ce mi-a otravit sufletul si inima, singurele care inca reactionau la stimuli si care ma faceau sa uit de neputinta trupeasca" scria atunci Serban Ionescu.

CLICK AICI pentru mai multe detalii!


Ora 15:30 Sotia lui Serban Ionescu a mers astazi sa ridice trupul neinsufletit al actorului

Dupa ce a comandat sicriul si crucea pentru inmormantarea lui Serban Ionescu, Magda Catone a mers din nou la Spitalul Floreasca pentru a ridica trupul neinsufletit al regretatului actor. Pe chipul femeii se putea citi oboseala si durerea lasata de pierderea celui care i-a fost partener de viata.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/magda-catone-1500-48f311835b4136ad978cefedfaac8851.jpg
CLICK AICI pentru video!


Ora 15:00. Viata privata a sotilor Serban Ionescu si Magda Catone a tinut prima pagina a ziarelor dupa ce actrita a fost fotografiata sarutand alt barbat. Certurile si neintelegerile i-au adus in pragul divortului, iar presa a suspectat ca motivul l-a reprezentat infidelitatea Magdei Catone. Actrita s-a ferit mereu sa declare detalii din casnicia ei cu Serban Ionescu, fiind catalogata mereu rece, distanta si nepasatoare de situatia in care se afla sotul ei.

Insa paparazzi WOWbiz au descoperit cu stupoare ca Magda Catone este o femeie credincioasa si cu frica lui Dumnezeu. Actrita are in telefonul mai multe numere de preoti si duhovnici unde obisnuia sa mearga des. In momentul in care a ajuns astazi in jurul pranzului la un magazin de Pompe Funebre ea l-a sunat pe preotul Marian, cel care se va ocupa de intreaga inmormantare, pentru a-l intreba ce trebuie sa cumpere exact. Magda Catone s-a consultat cu acesta aproximativ 2 minute, dupa care a mers la Spitalul Floreasca pentru a ridica trupul neinsufletit al sotului ei.

CLICK AICI pentru a vedea intreaga scena!


Ora 14:00 Sotia actorului Serban Ionescu, Magda Catone, si-a gasit puterea sa se ocupe de pregatirile pentru inmormantarea maestrului.

Serban Ionescu va fi depus la Biserica Batistei din Bucuresti si inmormantarea va avea loc sambata la cimitirul Bellu. Vizibil afectata, incercanata si plansa, Magda Catone a mers in oras sa se ocupe de serviciile funerare. Actrita a fost surprinsa de paparazzi Click dand mai multe telefoane fiind in compania rudelor.( sursa foto Click)

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/magda2-80425007df9d9ee30987f168eb0463f5.JPG
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/magda1-b77fafa36d943a3eec127949622ef262.JPG
Trupul neinsufletit al actorului Serban Ionescu va fi depus vineri dimineata la Biserica Batistei din Bucuresti. Cei care vor sa ii aduca un ultim omagiu regretatului actor o pot face vineri, la Biserica Batistei intre orele 9:00 si 15:00 sau ulterior la Sala Media a Teatrului National din Bucuresti, intrarea prin strada Tudor Arghezi unde sicriul cu trupul neinsufletit al lui Serban Ionescu va ramane peste noapte, pana sambata cand va fi inhumat la Cimitirul Belu. Inmormantarea va avea loc incepand cu ora 13:00.

Serban Ionescu a incetat din viata miercuri seara, in jurul orelor 23:30, la Spitalul de Urgenta Floreasca unde fusese internat de marti, 20 noiembrie, la sectia Terapie Intensiva. Actorul fusese diagnisticat in vara acestui an cu scleroza amiotrofica, o boala incurabila. Serban Ionescu s-a nascut pe 23 septembrie 1950 in Corabia. Si-a petrecut copilaria intre Brasov si Caracal, tatal sau fiind detasat ca pilot de vanatoare in aceste orase. A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica la clasa lui Amza Pelea.

MOMENTE CHEIE din cariera lui Serban Ionescu. A lasat in urma zeci de ani de cariera teatrala si cinematografica


Actorul a urmat cursurile Scolii Populare de Arta, iar in 1974 devenea student Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica, clasa Amza Pelea. In 1978, dupa terminarea facultatii, tanarul Serban Ionescu a fost repartizat la Teatrul din Petrosani. Scena, insa, nu l-a impiedicat sa apara in productii cinematrografice cunoscute. In 1979, la doar un an dupa terminarea Institutului de Arta Teatrala si Cinematografica, talentul lui Serban Ionescu este remarcat de regizorul Mircea Muresan care il distribuie in rolul lui Ion din ecranizarea celebrului roman al lui Liviu Rebreanu “Ion: Blestemul pamantului, blestemul iubirii”. A jucat in mai multe filme, de la „Horea" (1984), pana la „Sobolanii rosii" (1991), dar a are un palmares impresionant in teatru.

A jucat si pe scena Teatrului Mic din Bucuresti, Teatrul de Comedie, Teatrul Odeon, iar din 2000 pana in 2010 a fost actor la Teatrul National Bucuresti dand savoare cu talentul sau unor piese piese precum: „Crima pentru pamant",„Dineu cu prosti", „Molto, gran' impressione", „Inima de caine" si „O scrisoare pierduta". A aparut si in seriale romanesti moderne precum „Om sarac, om bogat" si „Fiicele marinarului".