Baba, purcica in varsta de 24 de ani care a nascut peste 500 de purcelusi VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:39

Ea este Baba, o purcica rasa Duroc si care are nici mai mult nici mai putin de 24 de ani.

Un adevarat record, o recunoaste chiar si veterinarul, si asta pentru ca stapanii nu au vrut-o niciodata nici carnati, nici sunculita.

Va intrebati, pesemne, ce are atat de special Baba de a scapat ani la rand de sub cutit? Haideti mai intai sa-i aflam povestea, de-a fir a par.

Incet, incet, Baba a devenit un membru al familiei. E cea mai alintata, iar stapana a spus clar si raspicat: purcica o sa moara de batranete si va fi ingropata in livada, sub marul preferat.


Cand te vezi cu atatia bani la pusculita, cum sa te mai lase sufletul sa tai asa o minunatie de purcel? In total, Baba a nascut peste 500 de purcelusi.

Fireste, Baba e tratata ca un star in cotet. In vreme ce generatii intregi de purcei sunt sacrificate, purcica are parte de un meniu preferential: mananca  tot ce-i pofteste inima.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.