Din adolescenta TRAIESTE intr-o CUSCA! O femeie este alergica la tot ce inseamna tehnologie

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 19:25

Velma Lyrae are 51 de ani si este din Marea Britanie. Femeia sufera de o boala care o face sa stea departe de orice inseamna tehnologie pentru ca orice camp electromagnetic i-ar fi fatal.

Boala se numeste sindromul hipersensivitatii electromagnetice. E socant sa vezi ca nu poate folosi de la telefon la uscatorul de par.

Ca sa poata sa traiasca, ea si-a confectionat un cort, care arata ca o cusca din materiale speciale care nu permit patrunderea undelor elecromagnetice. In afara custii ea trebuie sa umbe cu capul acoperit pentru ca altfel o doar efoarte tare si are pierderi de memorie si ameteli. 


Prima data si-a dat seama ca sufera de aceasta boala cand era adolescenta. Cand a atins priza din baie, ea a lesinat. Velma se simte foarte singura deoarece nu are prieteni. Femeia sta tot tmpul in cusca si citeste sau scrie.

Ea a fost la mai multi medici, insa nu exista un tratament pentru asemenea boala. Specialistii spun ca din ce in ce mai multi oameni vor suferi de acest sindrom deoarece sunt expusi la undele electromagnetice.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.