ACUZATII GRAVE LA WOWbiz! Fosta amanta a lui Ancelotti "a furat" barbatul altei femei?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 09:05

Marina Cretu, fosta iubita a antrenorului Carlo Ancelotti a fost pusa fata in fata cu fosta sotie a actualului ei sot.

"El inca era casatorit cand a aparut in viata ta, masina ta a fost in fata casei mele mult timp, in momentul acela incerca sa se impace cu mine, draga mea. Speram ca tu sa nu stii ca el imi cere inca bani. Tu stii Marina ca el era innebunit sa ne impacam si in momentul respectiv, dupa calculele mele erai gravida", Cristina Dumitru.

 

"Da, mi se pare foarte ciudat cand imi spui ca masina mea era in fata casei tale, dar asta am sa vorbesc cu el intre patru ochi.

Eu am vazut foaia de divort si va pot garanta ca sotul meu nu era casatorit. Pe 10 iunie si ceea ce spui tu nu are nici o legatura cu ceea ce spui tu, sper sa nu mi se intample asa ceva cu mine", a povestit Marina Cretu.

 

Cristina a invinovatit-o pe Marina pentru esecul din casnicia ei si daca n-ar fi cunoscut-o inainte ei inca ar fi fost impreuna. 

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

"Eu am banii mei, iar el are banii lui.

Nu este nevoie sa cheltuiesc bani cu el sau invers. Tu imi spui niste lucruri despre sotul meu ar fi trebuit sa ma suni. Cristina, tu incerci sa-mi distrugi familia si asa ceva nu se va intampla, asa ca sa-mi lasi sotul in pace", a mai spus fost iubita a celebrului antrenor.

 

VIDEO de EXCEPTIE AICI!