Intalnire de GRADUL 3: Bahmu si Prigoana, FATA IN FATA! Vezi ce a iesit VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:39

Sotul Adrianei a sosit la judecatoria sectorului 3 la ora 8 dimineata, iar ea a venit in jurul orei 9.

Afaceristul nu a oferit nicio declaratie jurnalistilor, fiind vizibil iritat de prezenta camerelor de luat vederi. Cei doi soti au asteptat ore in sir pentru ca dosarul lor sa fie pus pe masa instantei. Daca afaceristul a stat mai tot timpul in sala de judecata, Adriana a asteptat cuminte pe culoarele institutiei.

Adriana a venit la judecatorie insotita atat de avocat, cat si de presedintele Aliantei TATA, care a aparat-o pe vedeta cu fiecare ocazie care s-a ivit.


Cei doi soti au intrat si au iesit din sala de judecata de mai multe ori. Procesul parea sa nu mai inceapa. In timp ce astepta Adriana a vorbit despre revederea cu sotul ei.

Dupa mai multe ore de asteptare cei doi s-au prezentat in fata judecatoarei care le-a admis ambilor soti proba cu interogatoriul si au dispus ca cei doi sa isi aleaga un martor pentru urmatorul termen fixat, in luna ianuarie.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.