Bebe de nota 10! Simona Amanar e mamica: a adus pe lume o fetita VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 aug 2021, 09:25

Simona Amanar strange la piept cea mai valoroasa medalie: Stefania Teodora, o mogaldeata care face mai mult decat toate premiile castigate la un loc.

Si nu sunt deloc putine: 17 medalii individuale si patru titluri mondiale consecutive cu echipa nationala de gimnastica. Micuta si firava, copila este foarte cuminte. Doarme linistita la pieptul mamei, care o soarbe din priviri si o saruta cu grija.

 

Pentru ca nu plange mai deloc, asistentele cred ca fetita va porni pe urmele mamei. I-au pus chiar si o porecla: Saritura Amanar, celebrul element la sol care poarta amprenta gimnastei.

 

Stefania Teodora a venit pe lume intr-o clinica privata din Timisoara. Celebra ei mama a fost internata in salonul de lux al spitalului, unde a avut parte de conditii de cinci stele.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Colegele Simonei au felicitat-o la telefon si urmeaza sa o viziteza acasa. Lavinia Milosovici se pregateste si ea sa devina mama, asa ca generatia de aur a gimnasticii romanesti are toate sansele sa reinvie.

 

Proaspata mamica si bebelusul ei vor pleca maine acasa, unde sunt asteptate cu bratele deschise de sotul Simonei, baiatelul lor de zece ani, dar mai ales de bunic, nimeni altul decat fostul ministru al Agriculturii, Valeriu Tabara.