PROGNOZA METEO: Vremea se mentine inchisa. Vezi ce temperaturi vor fi marti si miercuri

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:41

Marti, vremea se va mentine in general inchisa in sudul si in estul tarii, unde pe arii restranse se va semnala ceata, izolat persistenta si, mai ales ziua, vor fi ploi slabe si burnite local in Oltenia si Moldova, pe arii restranse in Muntenia si izolat in Dobrogea.

In celelalte regiuni cerul va fi variabil, cu unele innorari in Banat si izolat ploi slabe in sudul regiunii. Dimineata si noaptea, in zonele joase pe arii restranse va fi ceata, posibil persistenta in Transilvania. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in sudul Banatului, Oltenia si pe litoral.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 grad in Moldova si 14 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa intre -6 grade in estul Transilvaniei si 8 grade in vest si pe litoral.


In Bucuresti, vremea se va mentine in general inchisa. Dimineata vor fi conditii de burnita sau ploaie slaba, iar noaptea de ceata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 8...9 grade, iar cea minima de 2...3 grade.

Miercuri,  vremea se va mentine in general inchisa in regiunile extracarpatice, unde local va fi ceata, pe arii restranse persistenta si asociata cu burnita si ploi slabe.


In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar dimineata si noaptea, in zonele joase se va forma ceata, posibil persistenta in Transilvania.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.