Psy, cel care a lansat isteria "Gangnam Style", invitatul de onoare al Madonnei intr-un concert! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:41

Ei bine, euforia Gangnam Style a cuprins toata lumea. De la Madonna, la Britney si Heidi Klum la... Adelina Pestritu! Va mai spunem cine este cel mai sexy mascul al Planetei si ce mare star de la Hollywood a ajuns intr-o stare jalnica dupa divort! Urmeaza grupajul de stiri externe!

Cu peste 700 de milioane de vizualizari pe YouTube, rapperul coreean PSY este senzatia muzicala a momentului. Toata lumea danseaza mai nou in ritmul Gangnam Style. Cu prilejul editiei din acest an a premiilor MTV Europe Music Awards, superba Heidi Klum a demonstrat ca stie si ea noile miscari de dans! In calitate de gazda a evenimentului, Heidi a mai avut o mare responsabilitate: sa-i bata la fundul gol pe doi masculi extrem de sexy! Revenim la PSY si va mai spunem ca...dupa
ce a facut super show la EMA, de unde a plecat acasa cu un trofeu la categoria Best Video, coreanul a fost invitatul special al Madonnei, la un concert pe care diva pop l-a sustinut la New York, la Madison Square Garden.

Milioane de femei din intreaga lume au votat! Cel mai sexy barbat al Planetei, conform revistei People, nu mai este Bradley Cooper, ci actorul...Channing Tatum! Buuun de tot, perfect la corp si priceput nevoie mare intr’ale stripteaseului, Channing le-a facut pe doamne, cel putin in ultima lui pelicula Magic Mike, sa geama de placere! Campiooonul, campiiionul ole
ole ole!/ O alta campioana, de data aceasta la distractie este Rihanna. Atat de tare ii place bautura, incat nu s-a putut abtine sa nu traga o dusca inainte de a-si face aparitia la show-ul de televiziune din New York, al lui Andy Cohen. In timp ce era in direct, Rihanna s-a facut de ras prin gesturile necontrolate, rasetele isterice si pauzele surprinzatoare pe care le facea!/ Dupa un an in care a trecut de la extaz la agonie, Demi Moore a celebrat implinirea varstei de 50 de ani, printr-o vacanta care a costat-o nu mai putin de 50.000
de dolari. Desi se speculeaza ca i-ar da tarcoale tocmai lui Leonardo Dicaprio, actrita a petrecut fara vreun barbat prin preajma! Insotita doar de prietene, Demi Moore si-a inceput vacanta la Abu Dhabi, iar apoi a zburat la Johdpur, in India, acolo unde Naomi Campbell a organizat o mega petrecere pentru iubitul ei Vladmir Doronin.

 In urma cu 10 ani facea furori in arena si iesea biruitor din orice lupta, dar iata ca pentru Gladiatorul Russel Crowe dragostea pare sa fie ...calcaiul lui Ahile.
Esecul in casnicie l-a adus pe actor intr-o ipostaza greu de recunoscut. Patratele de pe abdomen au disparut, iar barba atent tunsa este acum lunga, precum cea a lui Rumburak. E drept ca Russell filmeaza acum pentru pelicula Noah si ca i se impune o schimbare semnificativa de look, insa cei apropiati spun ca acesta traieste pe bune o mare depresie, dupa ce mariajul lui de noua ani cu muziciana Danielle Spencer, a ajuns pe butuci.
Dupa 22 de ani de iubire, Danielle este cea care a avut initiativa divortului, considerand ca s-a plictisit de Gladiator si ca nu-l mai iubeste!