Anda Adam a gasit remediul dupa despartirea de Victor Slav! Ce o face pe artista sa fie mai puternica VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 05:15

Si s-a dus iubirea dintre Anda Adam si Victor Slav! Dupa cinci ani de relatie, Anda si Victor si-au spus BYE BYE, insa Anda nu plange caci adevarata ei dragoste e alta

Chiar ca e gol! Nici fluturasi in stomac nu mai are Anda Adam, acum ca relatia ei cu Victor Slav s-a terminat subit, dupa sase ani de pasiune nestavilita. Off…au ramas doar amintirile si visurile. Cam pe la inceputul toamnei, Anda se gandea la o nunta gen… White Sensation, in care toata lumea trebuia sa se imbrace in alb si sa danseze pe mixurile unui celebru DJ! 

Suntem convinsi ca Anda este o femeie puternica si ca va trece usor peste despartire.
Stie ea un remediu, care ii alunga orice despresie: sportul!
Noroc ca regimul de viata strict si pierderea in greutate n-au afectat marimea sanilor. Nu este un secret pentru nimeni ca Anda, pentru a scapa de complexe, si-a pus silicoane!

In concluzie, pana la aparitia unei noi perechi de silicoane sau a unui alt barbat, Anda ramane la singura iubire care n-a tradat-o niciodata: sportul!


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.