Isi face dubla mastectomie desi e perfect sanatoasa. Motivul socant pentru care o concurenta la Miss America a decis sa-si extirpe sanii FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 05:05

O candidata la Miss America a hotarat sa isi faca dubla masectomie dupa ce analizele medicale au aratat ca poarta gena care duce la aparitia cancerului de san.

Allyn Rose, in varsta de 24 de ani, a povestit ca si-a pierdut mama, diagnosticata cu cancer la san, pe cand avea doar 16 ani. De asemenea, alte femei din familia ei au murit tot din cauza acestei boli sau li s-a pus acelasi diagnostic necrutator dupa varsta de 40 de ani. Descoperind in urma unor analize ca prezinta un risc de 75% sa faca si cancer la san, Allyn Rose a decis impreuna cu tatal ei si restul familiei sa isi extirpe ambii sani.


"S anii nu imi definesc viata. Aleg sanatatea in detrimentul frumusetii. Nu o sa las teama de a nu mai fi feminina sa ma ucida", a declarat Allyn Rose pentru revista "People". Tanara si-a programat operatia de dubla mastectomie anul viitor in iunie.

Allyn Rose va participa, insa, in ianuarie 2013 la concursul Miss America, rerezentand statul Maryland. Daca va castiga competitia, va fi nevoita sa isi amane operatia din cauza indatoririlor pe care le va avea in calitate de Miss America.
Chiar daca a hotarat ca se va supune operatiei, Allyn Rose a recunoscut ca este ingrijorata de cum va arata dupa dubla masectomie:" Idea ca te vei trezi si vei arata altfel decat inainte este infricosatoare", a spus concurenta.

Celebra competitie Miss America va avea loc pe 12 ianuarie 2013 in Las Vegas si va fi transmisa in numeroase tari din Europa si din America de Nord si Sud.
53 de candidate se vor intrece pentru titlul de cea mai frumoasa americanca. 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/1-a442c7798cb2af00e2f36a84f43b799d.JPG
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-e4d85d601d5cae6b167f59a17e2fc43d.JPG
Sursa foto: dailymail.co.uk