VEZI care este vedeta saptamanii!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:42

In fiecare vineri, Kanal D iti aduce in vizor vedetele care s-au facut remarcate de-a lungul saptamanii. Fie ca este vorba de bune sau rele, starurile rubricii noastre au tinut primele pagini ale ziarelor din saptamana care tocmai a trecut! Afla aici DE CE!

 Andreea Tonciu castiga saptamana aceasta titlul de vedeta saptamanii dupa ce prima pagina a tabloidelor au anuntat marea veste. Dupa o saptamana in care bruneta a acuzat stari de rau si ameteli s-a hotarat sa isi faca un test de sarcina. SURPRIZA! Cele doua liniute nu s-au lasat asteptate. Si spre surprinderea ei, Andreea a aflat ca este insarcinata. 

Uimita de aceasta veste, declara ca nu se simta inca pregatita pentru a avea un copil si ca va discuta cu iubitul ei despre ce va urma.
Spre deosebire de ea, Nicky pare destul de incantat. Oare o vom vedea peste 9 luni pe Andreea cu bebelusul in brate? Ramane de vazut ce hotarare vor lua cei doi. 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.