Rocsana Marcu: "Fiica mea cea mare, Maira, nu isi cunoaste tatal nici acum" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:43

Rocsana Marcu a facut cateva dezvaluri despre viata ei, cum se intelege cu fetele si mai ales a vorbit despre planurile pe care le are in privinta carierei muzicale.

Rocsana Marcu a povestit pentru Drept la tinta ca isi creste fetele cu ajutorul parintilor ei, dar a bonei filipineze pe care a ales-o in urma unui interviu foarte drastic." Mi-am ales bona filipineza intreband-o daca stie sa gateasca si cum face mancarea si daca stie sa cante cantecele pentru copii. Mi-a luat ceva timp pana am angajat-o deoarece avea probleme cu fostul angajator si am avut multa bataie de cap cu actele, dar a meritat, a spus Rocsana." 


Cat despre tatii celor doua fetite ale ei, Rocsana nu a vrut sa faca prea multe comentarii decat ca s-a luptat in instanta pentru a avea trecut numele tatalui pe certificatul de nastere al fetitei." Maira nu isi cunoaste tatal nici acum desi are 5 ani. Este o fetita talentata, canta toata ziua desi nu vrea sa mearga cu mine la studioul de inregistrari si isi iubeste foarte mult sora.
se inteleg foarte bine." 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.