Bogdan Stelea: "Nu stiu daca pentru alte cupluri functioneaza, dar pe noi nu ne afecteaza ca nu ne vedem toata ziua" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 22:00

Mirela si Bogdan Stelea traiesc o frumoasa poveste de dragoste de ani buni, insa pana acum nu a aparut in viata lor niciun mostenitor.

Motivul? Se pare ca in familia Stelea Mirela este o femeie de cariera convinsa, iar timpul este pretios. Mirela devine din ce in ce mai indragostita de moda, iar in rolul de mama nu se vede prea curand.

Chiar daca Mirela lipseste destul de mult de acasa, Bogdan Stelea nu merge cu ea peste tot! Cu greu s-a lasat convins sa participe la evenimentul de lansare a celei mai recente colectii a sotiei. 


Fostul portar insa isi iubeste sotia pe zi ce trece mai mult, iar faptul ca se vad mai rar pare sa ii apropie si mai mult.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.