MOTIVUL pentru care VEDETELE frecventeaza evenimentele mondene VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:44

Vedetelor le place grozav la evenimentele mondene, mai ales atunci cand saptamanal au loc nenumarate lansari sau receptii high class.

Chiar daca alegerea tinutei potrivite sau a coafurii ideale le da mari batai de cap, parca uita de tot stresul in momentul in care ajung in fata panoului si sunt fotografiate de toata presa din Romania. Ce le indeamna insa pe vedete sa faca turul evenimentelor mondene?

Vladimir Draghia este intrat de curand in lumea reflectoarelor si cu greu a inteles ca a fi persoana publica inseamna sa si participi la astfel de intruniri sociale. 


Si daca tot vine sa promoveze ceva, de ce sa nu profite si Vladimir de asta? Ca doar el este vedeta din ecuatie...Catinca Roman este obisnuita cu camerele de luat vederi de mica, asa ca s-a integrat usor in lumea mondena.

Iar la cate tinute extrem de elaborate si extravagante vedem la petreceri, suntem siguri ca are de unde sa isi gaseasca inspiratia...Ehh, si ce ar fi oare un eveniment monden fara presa? Probabil deloc interesant pentru cei care tin neaparat sa fie vazuti de restul lumii.
Scopul scuza mijloacele insa.