Ion Iliescu, consultat de medici la spitalul Elias. Fostul presedinte are probleme de sanatate?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:45

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost din nou, miercuri dimineata, la Spitalul Elias pentru continuarea investigatiilor periodice, starea acestuia fiind buna, a declarat directorul medical al unitatii sanitare, dr. Dana Safta.

"Domnul presedinte a revenit miercuri la Spitalul Elias, continua investigatiile incepute cu o zi in urma. Starea acestuia este foarte buna si multumeste tuturor celor care se intereseaza de dumnealui", a spus Dana Safta.

 

Directorul medical al Spitalului Elias a precizat ca fostul presedinte a venit pentru continuarea investigatiilor si nu este necesara internarea acestuia. Fostul presedinte a declarat, la iesirea din Spitalul Elias, ca a venit doar pentru a-si face controlul medical de rutina.

 

Ion Iliescu a fost si marti la Spitalul Elias, pentru controlul medical periodic, Dana Safta declarand ca acesta nu are probleme. Fostul presedinte a fost operat la Spitalul Elias in ianuarie, pentru un polip la colon, iar in aprilie a avut un puseu de tensiune, insa analizele efectuate au fost in regula.

 

Ion Iliescu a mai fost internat la Spitalul Elias din Capitala si in 24 noiembrie 2011, cand i-au fost facute analize, medicii constatand ca nu are probleme majore de sanatate.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Fostul presedinte a fost externat in ziua urmatoare, el scriind pe blog ca se simte bine si ca a avut "o indispozitie digestiva". Iliescu a fost operat in mai 2005, atunci fiindu-i montate stenturi, dupa ce avut un puseu de tensiune pe fondul unei hipertensiuni mai vechi si a unei cardiopatii ischemice cunoscute.

 

Interventia a fost realizata in 18 mai 2005, iar Iliescu a ramas atunci in spital pana aproape de sfarsitul lunii, din cauza unor dureri in piept, aparute la cateva zile dupa montarea stenturilor.

 

Totodata, in 1994, Ion Iliescu a fost operat de colecist, la Spitalul Elias.

Sursa: Mediafax.