Doi pescari din Constanta au avut parte de o moarte misterioasa! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 nov 2020, 20:45

Sunt acuzatiile unor rude disperate. Cei doi barbati au iesit la pescuit sambata seara, iar de atunci n-au mai ajuns acasa.

Orele s-au scurs si cum nu dadeau niciun semn de viata, familiile au anuntat, aseara, politia. Azi, pe lumina, un tablou infricosator li s-a aratat anchetatorilor. Intr-o balta deloc adanca, zaceau trupurile celor doi. Iar cel care i-a descoperit a fost chiar fiul unuia dintre morti.

Oamenii loculului, care au crescut si-au pescuit o viata pe lacul Oltina, sunt convinsi ca cei doi au fost ucisi si-abandonati acolo.

O alta varianta a oamenilor e ca cei doi ar fi fost ucisi in alta partie, si-aruncati apoi in lac.
Altfel nu-si explica de ce pescarii erau desculti. Nici pana-n ziua de azi incaltamintea lor n-a fost gasita. De moartea celor doi sunt banuiti chiar paznicii baltii. Rudele cred ca barbatii ar fi fost prinsi cand pescuiau ilegal si o rafuiala ar fi avut loc. Angajatii fermei piscicole au refuzat orice dialog.

In functie de rezultatele anchetei, politistii vor stabili daca cei doi au fost ucisi ori au avut pur si simplu un ghinion incredibil, sa moara amandoi, inecati, in acelasi timp.



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.