Marturii socante! A suportat noua ani bataile sotului VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:46

Este marturia cumplit de sincera a unui baietel de doar 12 ani! A trait in tot acesti ani cu frica si teama ca va putea ramane fara mama lui.

Ea este Ecaterina Radu, mama lui Stefan si una dintre miile de femei din Romania care au fost batute de catre sotii lor. Cosmarul Ecaterinei a inceput in prima sa casatorie, la doar trei luni dupa ce sotul ii jurase credinta vesnica. Si-a luat copilul si dupa trei ani de groaza a plecat de acasa. A crezut apoi din nou in dragoste si s-a recasatorit. Insa parca era condamnata la suferinta! Noua ani! Atat a suportat batalile celui de-al doilea sot.


Se pot prevenit astfel de tragedii! Telefonul copilului 116.111 poate salva o familie! La fel ca anul trecut, Kanal D sprijina activ acest proiect. Campania similara de anul trecut a reusit sa adune suficiente donatii incat programul de lucru al specialistilor sa fie marit pana la miezul noptii. Cei care doresc sa dea o mana de ajutor pot sa o faca donand 2 Euro printr-un SMS la numarul 8848.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.