BIZAR - Noua asistente medicale din acelasi departament au ramas insarcinate in aceeasi perioada!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 aug 2021, 20:40

Noua asistente din acelasi departament al unui spital din Birmingham au devenit mame in aceeasi perioada.

Ele au glumit tot timpul pe baza acestei intamplari, cum ca ceaiul servit la spital ar fi avut ceva in componenta, de au ramas toate insarcinate in acelasi timp.

 

La un moment dat la inceputul acestui an, toate cele noua asistente medicale de la Spitalul de Copii Birmingham sectia de oncologie si hematologie au ramas insarcinate.

 

Ele au nascut cinci baieti si patru fete.

"Este cu adevarat uimitor ca toate am ramas gravide in acelasi timp. Este intr-adevar un baby boom. Cred ca este din cauza ceaiului pe care l-am baut", a spus Claire Smith, in varsta de 38 de ani, care a devenit mama in aceasta vara.

 

"A fost un departament care a depins, in perioada sarciniilor noastre, de schimbarile hormonale. In acelasi timp a fost foarte dragut deoarece fiecare avea povestea ei cu starile prin care am trecut.

Acum ca toate am nascut vorbim despre copii, despre cum se dezvolta si ce mai fac. Am mai fost insarcinata de doua ori pana acum, dar nu a mai fost nimeni insarcinata in acelsi timp. Deci da, de data asta a fost grozav
", a mai adaugat Wyre Piddle, mama a trei copii.

 

"Nu am avut niciodata atat de mult personal insarcinat in acelasi timp, doar cate doua maxim", a spus razand Angie Burns, managerul departamentului.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Sursa: DailyMail

 

 

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.