Fosta dansatoare a Deliei Matache a facut furori cu o rochie rosie! A iesit in club fara iubit si a innebunit masculii cu trupul ei – FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:48

Andreea Popescu si-a ascos artileria grea din dulap. Bruneta s-a afisat la inaugurarea clubului Finnish, care este patronat de Razvan Munteanu, sotul Deliei Matache, intr-o rochie sexy cu spatele gol. Culmea a fost ca dansatoare a venit neinsotita la eveniment.

Andreea Popescu si-a scos artileria grea din dulap. Bruneta s-a afisat la inaugurarea unui club din Capitala-patronat de Razvan Munteanu, sotul Deliei Matache, intr-o rochie sexy cu spatele gol. Culmea a fost ca dansatoarea a venit neinsotita la eveniment.

“Iubitul meu este plecat din tara. Insa nu sunt singura, am alaturi cei mai buni prieteni, dar si pe fratele meu”, a declarat Andreea Popescu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Fosta dansatoare s-a chefuit de mama focului alaturi de Delia, Razvan, Codin Maticiuc, Lili Sandu, dar si alte vedete din Romania.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/IMG-0145-ba39a426d012664be5876a3325b6f9f2.JPG
De observant este si ca Andreea a slabit considerabil in ultima perioada, iar drept dovada stau imaginile in care apare.
“Am slabit mult, asa este. Dar e foarte bine. Ma bucur mult ca am scapata de cateva kilograme. Sunt multumita de corpul meu acum”, a mai spus fosta dansatoare a Deliei, pentru WOWbiz.ro.


(Larisa Ciuta)


 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.