Vinurile familiei Ceausescu au fost scoase la licitatie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 06:55

Intr-o pivinita a unei fabrici din Bacau, se gasesc 80 000 de sticle de vin, acoperite de-un strat gros de praf. De aproape trei decenii, putini au fost cei care le-au atins.

Chiar in 1989, Ceausescu trebuia sa primeasca 100 de casete inscriptionate cu numele sau. N-a mai apucat, insa! Acum, vinurile sale vor fi scoase la licitatie, iar pe lista sunt deja nume mari. Viorel Catarama, Ion Tiriac, dar si Casa Regala s-au aratat interesati sa cumpere cateva sticle din vinul preferat al familiei Ceausescu. Cel al dictatorului are un pret de pornire de la 200 de euro, spre deosebire de cel al sotiei, care incepe de la 150 de euro.


Daca sunteti curiosi sa aflati care erau gusturile fostului presedinte, va spune chiar degustatorul sau. In timp ce dictatorul prefera vinul alb, altele erau preferintele Elenei Ceausescu: vin Merlot din podgoria judetului Bacau. Chiar daca nu pare, crama e plina de comori, iar un cunoscator stie asta cel mai bine. Vinurile de aici pot valora si doua milioane de euro.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.