A UIMIT intreaga lume cu vointa ei! Conduce in ciuda faptului ca nu are maini! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:50

Tisha este o adolescenta care s-a nascut fara maini, dar si cu un picior mai lung si unul mai scurt, insa tanara este un exemplu demn de urmat.

In ciuda faptului ca nu are maini aceasta conduce doar cu ajutorul picioarelor si totul deoarece priveste viata ca pe un dar si nu un chin. Adolescenta in varsta de 25 de ani are un canal pe YouTube, special creat pentru persoanele care se confrunta cu aceleasi dificultati in viata.

 

Tisha demonstreaza ca in ciuda handicapului sau, ea se poate descurca in viata de zi cu la fel de bine ca un om normal.

Astfel, ea arata ce face de reuseste sa se machieze, sa manance un sandvis sau cum reuseste sa conduca masina.

 

Ea are o masina modificata astfel incat sa poata frana sau accelera cu piciorul stang, de asemenea volanul este dotat cu un maner care ii permite sa fie complet intors cu piciorul drept. Cat despre claxonat sau semnalizari, acestea functioneaza cu ajutorul comenzilor vocale.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Ca sa va convingeti de toate aceste lucruri, va invitam sa vizionati clipul de mai jos!

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.