SI-A UCIS CU BESTIALITATE pruncul, dar sotul o vrea inapoi VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:50

Pentru tanara de 27 de ani, acuzata ca si-a ucis cu sadism pruncul de numai sase luni, instanta a hotarat ca ea sa ramana internata intr-un spital de psihiatrie din judetul Bihor.

Familia insa nu a fost multumita si a facut recurs. Totul s-a petrecut pe 24 februarie, cand un barbat a anunat la 112 ca sotia, bolnava psihic, si-a omorat bebelusul. Martori la cumplita scena ar fi fost trei dintre cei sase copii. Inca de atunci, sotul si-a aparat sotia. Le-a spus anchetatorilor ca nu a avut discernamant si asta pentru ca nu si-ar mai fi urmat tratamentul. De altfel, in fata anchetatorilor ea ar fi sustinut ca si-ar fi macelarit nou-nascutul si l-ar fi aruncat la gunoi pentru ca asa i-a dictat Dumnezeu.


Acum, la mai bine de o jumatate de an de la nenorocire, omul spune ca o vrea alaturi de micuti. Totusi, Instanta Tribunalului pentru Minori si Familie vrea ca cei de la Protectia Copilului sa monitorizeze situatia celor sase micuti. In urma anchetei vor vedea si ce masuri trebuie sa ia. Una dintre variante ar putea fi consilierea lor cel putin de doua ori pe saptamana sau, dupa caz, chiar sa fie scosi din familie si dusi intr-un centru de plasament.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.