Ati vazut filmul "Up"? Va deveni REALITATE: Omul care vrea sa traverseze Oceanul Atlantic agatat de niste baloane VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 09:25

Un barbat in varsta de 38 de ani din State Unite vrea sa devina primul om din lume care traverseaza Oceanul Atlantic agatat de niste baloane, exact ca in celebrul film "Up".

Jonathan Trappe planuieste calatoria de 4.000 de kilometri de ani de zile. Va zbura la inaltimi cuprinse intre 5.400 si 7.600 de metri si Va sta intr-o barca ce va fi suspendata de 365 de baloane colorate.

 

Barbatul se antreneaza intens de cateva luni. A investit pana acum 170.000 de dolari in visul lui si spera sa mai stranga din donatii inca 300.000 de dolari pentru a acoperi toate costurile.

 

Jonathan Trappe nu este la prima incercare de acest fel. In mai 2010 el a zburat in aceleasi conditii, tot suspendat de baloane, din Anglia pana in Belgia.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

"Ma pregatesc de foarte mult timp pentru acest zbor.

E incredibil acolo sus. Vreau sa imi traiesc viata la maxim", spune Jonathan.

 

4 meteorologi vor avea grija in timpul calatoriei ca Jonathan sa ajunga in siguranta la destinatie. In cazul in care ceva va merge prost, el va putea ajunge in apele oceanului eliberand cateva baloane.

 


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard06-4a70a9c7df3bdcc91e27751a31d55b4b.jpg

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.