EXCLUSIV. Dumitru Dragomir a pierdut trei milioane doua sute de mii de euro din investitiile imobiliare

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:51

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvaluit pentru WOWbiz ca a pierdut in ultimii doi ani aproape trei milioane doua sute de mii de euro din afacerile cu imobiliare

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal nu este doar un om de fotbal foarte cunoscut. De ani buni, Dragomir s-a dovedit a fi si un intreprinzator de succes in lumea afacerilor autohtone. In ultima perioada insa, Dragomir recunoaste ca valul crizei economice l-a lovit si pe el destul destul de tare. Axat pe afaceri imobiliare, Dragomir ca in ultimii doi ani, a pierdut aproape trei milioane doua sute de mii de euro.


"Doar din vanzare celor saisprezece vile pe care le-am construit am pierdut, in ultimii doi ani, aproape trei milioane doua sute de mii de euro. Daca in trecut vindeam o vila cu patru sute de mii de euro, acum pretul de vanzare s-a injumatatit. Criza economica am resimtit-o si eu, destul de tare",
a dezvaluit Dumitru Dragomir pentru WOWbiz.

Dar,ca de fiecare data cand a stiut sa iasa din situatii grele, Dragomir nu dispera si anunta o revenire spectaculoasa, in cel mult doua luni de zile.


"Chiar daca am traversat aceasta perioada de criza am deja un plan spectaculos de redresare. Nu pot vorbi acum despre acest lucru, dar, veti vedea despre ce este vorba in doar doua luni de zile"
, a mai precizat Dragomir in exclusivitate, pentru WOWbiz. (Razvan Ionascu)

 

Taguri: