A gatit pentru Nicole Kidman, Steven Seagal, Wesley Snipes, Jean Claude van Damme, Jude Law, Natalie Portman, Renée Zellweger, dar si Regele Mihai. Depinde doar de el daca va reusi sa ii impresioneze pe juratii Top Chef si sa castige marele premiu pus in joc.
De meseria de bucătar s-a indrăgostit in 1992 cand, plecat intr-un stagiu militar, s-a imprietenit foarte tare cu bucatarii si s-a oferit sa ii ajute. Cand s-a intors, a urmat cursuri de profil si s-a specializat in bucataria fusion, cu care a cucerit nume grele de peste Ocean si nu numai.
La nici o luna de la angajarea sa intr-un prestigios restaurant, i-au calcat pragul Nicole Kidman, Natalie Portman, Renée Zellweger si Jude Law, pe care i-a rasfatat cu supe traditionale japoneze si si tot felul de specialitati ale bucatariei fusion, fara ca acestora sa le treaca
" Bucataria fusion e o imbinare intre doua bucatarii traditionale, o imbinare de arome din doua culturi diferite. Am ales restaurantul Balthazar pentru ca aici m-am regasit ca stil si de-a lungul timpului am avut ocazia sa gatesc pentru nume mari din show biz-ul international!"
Romanul isi aminteste cu placere de momentul in care Steven Seagal nu a vrut sa creada sub nicio forma ca un barbat pregatise un sushi atat de bun, fiind convins ca doar o femeie poate reusi o asemenea delicatesa. Şi daca starurile de cinema aveau tot felul de preferinte culinare, concurentul Top Chef a fost uimit ca Regele Mihai, un obisnuit al localului, comanda mereu preparate din meniu." Cel mai mult ii placea ficatul de gasca, pregatit special de mine, dupa o reteta proprie!"