Momentul SOCANT in care un LEU se furiseaza in spatele unei fetite de doar 8 ani. Continuarea te lasa FARA CUVINTE

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 feb 2017, 03:51

O inregistrare video surprinsa intr-o gradina zoologica din Franta arata o fetita care, in timp ce asteapta in fata camerei de fotografiat pentru a fi pozata, se sperie din cauza unei leoaice care se strecoara prin spatele ei.

Micuta, care pare sa aiba sapte sau opt ani, statea in fata spatiului rezervat leilor, asteptand ca parintii ei sa ii faca o fotografie. Initial, ea poate fi vazuta zambind, fara sa stie ca o leoaica se apropie incet in spatele ei.

La un moment dat, cineva din spatele camerei ii atrage atentia, iar fetita se intoarce si descopera felina curioasa care o priveste fix, din spatele peretelui de sticla ce imprejmuieste tarcul.

Fetita se sperie si scoate un tipat inainte sa se indeparteze de geam..

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

"Un leu infometat? Pare sa fie foarte interesat de fetita mea...

din fericire, exista un perete din sticla", a scris unul dintre parintii fetitei la postarea videoclipului pe YouTube.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.