Dana Rogoz, Giulia si Jean de la Craiova, din nou la "Dansez pentru tine"! Competitia a ajuns la 100 de editii

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:52

Dansez pentru tine sărbătoreşte mâine nu mai puţin de 100 de ediţii, iar pentru aşa sărbătoare concurenţii se pregătesc să-ncingă ringul cu dansuri populare. Dacă la folclor se va petrece neaoş, printre chiotele de bucurie se vor strecura şi momente de nostalgie: perechile rămase în concurs vor readuce în scenă dansul lor preferat din toate celelalte ediţii ale emisiunii, grupate sub numele Remember. În aceeaşi ediţie, George Boghian debutează alături de noua lui parteneră, Roxana Ionescu, iar Marian Drăgulescu dansează în locul lui Pavel Stratan, grav accidentat, alături de Andreea Preda.

Dansez pentru tine sărbătoreşte mâine nu mai puţin de 100 de ediţii, iar pentru aşa sărbătoare concurenţii se pregătesc să-ncingă ringul cu dansuri populare.


Dacă la folclor se va petrece neaoş, printre chiotele de bucurie se vor strecura şi momente de nostalgie: perechile rămase în concurs vor readuce în scenă dansul lor preferat din toate celelalte ediţii ale emisiunii, grupate sub numele Remember. În aceeaşi ediţie, George Boghian debutează alături de noua lui parteneră, Roxana Ionescu, iar Marian Drăgulescu dansează în locul lui Pavel Stratan, grav accidentat, alături de Andreea Preda.



 
Ediţia cu numărul 100 aduce pe ringul de la Dansez pentru tine perechi şi vedete din sezoanele trecute care au rămas în sufletul telespectatorilor. Tot mâine,  graţioasa Olivia Steer va păşi pe ringul de dans pentru un caz umanitar.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/h-20c1c97127758f3b011cec6d3bd254c2.jpg
 
Şi mai emoţionantă va fi seara pentru Bianca Drăguşanu şi Pavel Stratan, pentru că echipele din care fac parte sunt condamnate la duel.


„Toţi trei suntem foarte muncitori şi merităm să rămânem în concurs. Carol este cel mai bun dansator pe care l-am cunoscut, mama lui merită tot sprijinul, Dani este cel mai răbdător om pe care l-am cunoscut şi un om foarte talentat, care a reuşit să mă transforme într-un om care poate duce o coregrafie la bun sfârşit”
, a declarat Bianca, dornică să continue competiţia visurilor. 




Pavel Stratan, grav accidentat, nu va dansa mâine seară alături de partenera lui, Andreea Preda. Lui i-a sărit în ajutor chiar Marian Drăgulescu, cel care a promis că va face tot posibilul ca Andreea să meargă mai departe. “Noi, echipele de la “Dansez pentru tine” ne-am imprietenit. Ma simt foarte onorat ca Pavel m-a ales pe mine, ii doresc insanatosire grabnica si vreau sa stiti ca voi trata aceasta misiune cu seriozitate maxima, asa cum am facut si in cazul Adrianei ”, a declarat Marian Dragulescu.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.