Recompensa de 250 de euro pentru cel care ajuta la prinderea pedofilului

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:52

Recompensa de 250 de euro pe capul pedofilului cautat de politistii bucuresteni. Ticalosul a fortat o fetita de 7 ani sa il masturbeze.

Recompensa de 250 de euro pentru cel care ajuta la prinderea pedofilului cautat de politie. Iulian Urban, senatorul care a avut mai multe initiative legislative privind inasprirea pedepselor pentru pedofili, printre care si castrarea acestora, a pus un premiu pe capul ticalosului cautat acum de politie.

"Azi dimineata am discutat cu oficialii de la Politie, si pentru ca mi se pare inadmisibil ca gunoiul acela uman care acum doua saptamani a fortat fetita de 7 ani sa il masturbeze sa fie inca liber si sa agreseze si alti copii am decis sa ofer 250
de euro recompensa celui care
il va preda Politiei. Identitatea persoanei care ajuta la prinderea pedofilului va fi protejata, vine cu adeverinta de la Politie si ii dau banii", ne-a declarat Iulian Urban.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.