Bradley Wiggins a fost accidentat de o femeie si e internat in spital!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:52

Castigatorul Turului Frantei a fost internat in spital, Bradley Wiggins (32 de ani), ieri, dupa ce a fost accidentat de o duba condusa de o femeie. "Eroul Angliei" are mai multe coaste rupte.

"Eroul Angliei", cum a fost supranumit Bradley Wiggins de presa din Marea Britanie dupa ce, in 2012, a devenit primul britanic care a castigat tricoul galben in Turul Frantei, a fost internat in spital, miercuri seara, dupa ce a fost accidentat de o duba condusa de o femeie. Soferita a iesit dintr-o benzinarie fara sa se asigure si a intrat direct in Bradley, care se afla in timpul antrenamentului. Ciclistul a ramas la pamant si fata i s-a albastrit in cateva minute, pana sa ajunga ambulata, noteaza Dailymail.
Sotia lui Bradley, Catherine, ajunsa si ea la locul accidentului, a sarit s-o bata pe soferita dubei. Politistii, si ei nervosi, au chestionat-o: "Femeie, ai idee pe cine ai lovit?!". Rutierul echipei SKY avea dureri cumplite. Acesta nu a lasat-o pe sotia sa sa-l atinga in zona toracica: "Nu ma imbratisa, coastele mele sunt rupte", i-a spus Bradley sotiei sale, cand aceasta a vrut sa-l imbratiseze.

 

Taguri: