Anastasia Lazariuc rupe tacerea! Dezvaluiri in premiera despre iubirea cu Mihai Constantinescu: "A fost o intamplare fericita ca am fost impreuna, dar si nefericita in acelasi timp!"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:53

Anastasia Lazariuc nu a vazut cu ochi buni povestirile lui Mihai Constantinescu si a marturisit ca aceste lucruri sa ramana doar intre ei doi.

Anastasia Lazariuc nu a vazut cu ochi buni povestirile lui Mihai Constantinescu si a marturisit ca aceste lucruri sa ramana doar intre ei doi.

"Declaratiile lui Mihai imi provoaca un sentiment ciudat, nici nu pot sa il numesc trist. Eu chiar nu inteleg rostul acestor comentarii facute de fostul meu coleg, Mihai Constantinescu. A fost o intamplare fericita ca am fost impreuna, dar si nefericita in acelasi timp pentru ca s-au complicat multe lucruri."
, a concluzionat Anastasia despre povestile lui Mihai Constantinescu de aseara.

Vorbele spuse de Mihai Constantinescu aseara la emisiunea WOWbiz au fost confirmate si de Anastasia Lazariuc care a rememorat momentele de inceput, atunci cand l-a cunoscut pe Mihai. "Este adevarat ca ne-am intalnit in 1988, a venit la mine sa imi cante ceva la chitara, mi-a cantat, dar mie nu mi-a deloc absolut deloc cum a cantat.
Am ajuns sa cantam impreuna, am inceput sa vorbim, sa ne povestim, au fost lucruri absolut normale pentru doi colegi. Dupa ce am colaborat cu el am inceput sa primesc diverse oferte de la case de discuri din Romania, am fost ofertata sa cant la concerte si diverse lucruri."
, a dezvaluit Anastasia.

Povestea de iubire care a tinut 10 ani de zile a fost recunoscuta si de Anastasia, chiar daca frumoasa moldoveanca nu a dorit sa detalieze mai mult acest aspect.


"M-a captat cu felul lui de a fi, cu modul in care s-a comportat cu mine, imi placea cum ne potriveam in scena, nu neaparat cu modul in care arata, asta nu mi-a placut deloc. Povestea de iubire a inceput la un moment dat, dar asta ma priveste pe mine si pe el."

 

Taguri: