EXCLUSIV! Ea este fosta iubita a lui Tecau! Cine credeti ca e mai frumoasa: Corina Tievi sau Andreea Raicu?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:54

Inaintea Andreei Raicu, tenismanul Horia Tecau a avut in “palmares” si alte femei frumoase. Una dintre ele este si Corina Tievi, o superba fata din Brasov, cu care sportivul s-a iubit timp de un an.

Inaintea Andreei Raicu, tenismanul Horia Tecau a avut in “palmares” si alte femei frumoase. Una dintre ele este si Corina Tievi, o superba fata din Brasov, cu care sportivul s-a iubit timp de un an.

Corina si Horia au avut o relatie foarte intensa si plina de pasiune. Timp de un an, ea a fost femeia cu care tenismanul s-a afisat peste tot si pe care el o prezenta drept viitoarea sa sotie.
N-a fost sa fie asa. Desi apropiatii lor sustin ca Horia a iubit-o foarte mult pe Corina, programul foarte incarcat al sportivului, cu turnee si partide in strainatate, a dus, in final, la despartire. Cu toate acestea, cei doi au mai tinut legatura si, spun aceeasi apropiati, sentimente au mai existat intre ei. De impacat, insa, nu s-au mai impacat.

Corina a preferat sa-si refaca viata alaturi de altcineva si sa ocupe serios de profesia ei.
Fata este, acum, make-up artist la un salon foarte cunoscut din zona Vitan si talentul ei in arta machiajului le determina pe multe vedete sa apeleze la ea pentru evenimente importante.

WOWbiz.ro va prezinta, in exclusivitate, o fotografie cu Corina Tievi si va pune o intrebare de zece puncte. Cine e mai frumoasa Andreea Raicu sau Corina Tievi? (Karina Popescu)
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Corina-Tievi-06e6bcefb1928cf9441fd2015c0944f8.jpg
X-NONE MicrosoftInternetExplorer4
Style Definitions*/ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman","serif";}

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.