Lenjeria intima Catalin Botezatu – etalon de calitate si design

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:54

Brandul de produse oficiale "Catalin Botezatu" a devenit cunoscut in primul rand datorita colectiei de lenjerie intima semnata de celebrul designer.

Aceasta era inconfundabila datorita elementelor puternice de personalizare, vizibile chiar si sub haine: banda elastica lata, inscrisa cu initiale sau chiar numele complet al lui Catalin Botezatu.

Lenjeria intima din gama designerului roman inseamna insa mai mult decat aspect placut, inovator. Boxerii si chilotii Catalin Botezatu sunt in primul rand un etalon de calitate si confort. Materialele provin de la cei mai buni producatori din tara si din strainatate, fiind apoi atent croite in Romania, bucata cu bucata.


Imprimeurile, broderiile si restul detaliilor sunt, de asemenea aplicate cu mare atentie, pe fiecare lenjerie in parte. Creati pentru barbatii activi si dinamici, boxerii si chilotii Catalin Botezatu lasa pielea sa sa respire in voie si acorda o mare libertate de miscare.

Exista modele create atat pentru barbatii care sunt adeptii stilului clasic, discret, cat si impatimitilor modei, mereu in cautare de ceva nou.

Nici femeile nu au fost insa lasate la o parte.
Catalin Botezatu a creat pentru doamnele si domnisoarele puternice si sigure pe ele modele de lenjerie delicata, cu dantela fina si decoratii discrete. Dintre creatiile designerului vestimentar gasiti modele de panty, tanga sau chiloti clasici, ori lenjerie de zi de zi sau seturi de lenjerie sexy, pentru ocaziile speciale.