Vorbe goale sau proiecte care vor deveni realitate? Ce promit partidele in campanile electorala? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 nov 2020, 07:45

Daca Alianta Romania Dreapta promite ca pana in 2015 fiecare roman va avea garantat un castig lunar de cel putin o mie de lei, Uniunea Social Liberala vine cu o contraoferta: venit minim de 1200 de lei pana in 2016!

Asa zicem si noi! Dar promisiunile electorale continua si intr-o parte si in cealalta! USL vorbeste de o cota de impozitare variata, care sa fie intre 8 si cel mult 16 la suta, in timp ce liderii ARD se lauda ca vor introduce o cota unica de impozitare de 12 la suta! Si ca totul sa para si mai roz, USL vrea sa scada si TVA-ul la produsele agricole de la 24 la 9 procente! Cu asemenea proiecte si intr-o parte si in cealalta se striga" Victorie"! Iar visele electorale continua intr-un stil demn de filmele science fiction!

Mai
marii USL asa anunta, ca in perioada 21012-2016 vor rasari in Romania doua autostrazi care se vor invarti dupa soare: una va lega Bucurestiul de Chisinau, iar cealalta va lega Transilvania de Moldova. Si daca pana acum educatia nu era prioritara, in prag de alegeri, politicienii ne promit ca vom avea licee la sat si programe after school gratuite. Ce spun insa alegatorii dupa ce asculta toate aceste promisiuni? Pe cine voteaza? Sa vorbim putin si despre mita electorala.
Guvernul a legalizat-o, dar i-a pus o limita: 10 lei!