De ziua ei, prima femeie dupa care a fost innebunit Adi Mutu, ne spune ca exista viata frumoasa si dupa "briliant". Vezi cum arata acum pitesteanca Anca Nicolae, cea care i-a sucit mintile fotbalistului la inceput de cariera!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 nov 2020, 07:40

Inainte de viata amoroasa tumultuoasa, presarata cu femei ca Laura Andresan, Moran Atias, Martina Stella, Aida Yespica, Diana Munteanu, Kitty Cepraga, Blu Cantrell si lista poate continua pana maine, "Briliantul" a avut o relatie serioasa, de doi ani, cu pitesteanca Anca Nicolae, de care s-a despartit cand fotbalistul a cunoscut-o pe Alexandra Dinu. Apropiatii fetei care i-a stat alaturi sportivului cand nu era inca un superstar al gazonului sustineau, la vremea respectiva ca juna a suferit foarte mult in urma despartirii de Adi, fiind chiar aproape de o depresie.
Din fericire, timpul le vindeca pe toate, mai eficient ca orice medicament, asa ca acum Anca este linistita si implinita, alaturi de un barbat care-i ofera siguranta si iubire. Am sunat-o pe fosta iubita a stranierului roman exact de ziua ei si am surprins-o vesela si comunicativa.


"Acum sunt cu un om normal, am o afacere, sunt designer vestimentar si pot sa spun ca sunt implinita.
Eram copil cand am fost cu Adi, a fost o iubire nebuna, dar nu am niciun regret. A durat exact cat a trebuit si sper ca toata lumea sa-l lase in pace, sa-si vada de cariera lui, ca toate scandalurile il abat de la ceea ce este cu adevarat important"

 

Taguri: