UMITOR! Vezi cum se fura in benzinarii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:56

Totul s-a intamplat in doar cateva secunde!

Un barbat a scos de pe card suma de 1300 de lei si a platit o rovineta si motorina. Dar si-a lasat restul de bani, adica 800 de lei, pe tejghea si a plecat cateva secunde pana la usa benzinariei sa discute cu soferul masinii sale. Intre timp, doamna din imagini, care a coborat dintr-o masina de teren, si-a facut drum pe la tejghea, chipurile sa cumpere ceva. N-a stat mult pe ganduri pana sa faca disparuti banii care parca asteptau sa fie luati de ea.


Se vede foarte clar in imaginile suprinse de camerele de supraveghere cum femeia a incercat cu orice chip sa-i distraga atentia vanzatoarei, pentru a putea baga banii in portofel. Si a reusit! O clipa a fost suficienta pentru ca doamna sa-si duca planul la bun sfarsit! Si culmea: Cumparaturile pe care le-a facut sunt platite chiar din banii gasiti pe tejghea.

Intre timp, proprietarul de drept al banilor, care inca purta o discutie in fata benzinariei, a remarcat-o pe femeie.
Cateva clipe mai tarziu, barbatul revine la ghiseu. Dar surpriza! Omul a incercat sa o mai prinda pe femeie, insa aceasta se facuse deja nevazuta. Hoata este acum cautata de politie. Pentru fapta sa, femeia risca sa stea pana la 15 ani in spatele gratiilor.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.