Silvia de de Pin-Up Girls e o mamica fericita! S-a mutat cu baiatul ei in Arad

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:56

Silvia, fosta sotie a juratului de la "Dansez pentru tine", Edi Stancu, si-a refacut viata langa un tanar afacerist din Arad si, de curand, i-a daruit si un copil. Pentru a se ocupa de cresterea si educarea micutului ei, Silvia a decis sa se mute la Arad si sa ia o pauza in cariera profesionala.

Silvia, fosta sotie a juratului de la "Dansez pentru tine", Edi Stancu, si-a refacut viata langa un tanar afacerist din Arad si, de curand, i-a daruit si un copil. Pentru a se ocupa de cresterea si educarea micutului ei, Silvia a decis sa se mute la Arad si sa ia o pauza in cariera profesionala. Cu toate acestea, solista de la Pin-Up Girls mai accepta invitatii la concerte doar daca sunt  aproape de casa. 


Si daca tot a decis sa se mute la Arad, alaturi de baietelul si sotul ei, Silvia si-a adus si mama langa ea. Cu aceasta ocazie, va avea si cu cine sa-si lase bebelusul atunci cand trebuie sa mearga la concerte. “Nu am regrete pentru faptul ca am luat o pauza de Bucuresti, alaturi de familia mea ma simt foarte bine la Arad. Si pentru ca tabloul de familie sa fie complet, am decis sa o aduc langa mine si pe mama mea, care va fi totodata si o bona de incredere pentru Alexandru Stefan”, spune
cantareata.

“Mama mea a avut niste probleme de sanatate, acum este bine si mi-am dorit sa o am alaturi, asa ca ne-am adunat cu totii la Arad. Ma bucur ca am o persoana din familie alaturi, o persoana de incredere cu care pot sa-mi las baiatul atunci cand plec la concerte”, a mai completat Silvia de la Pin-Up Girls, care se pregateste sa vina la Bucuresti la inceputul lunii decembrie.



 

Taguri: