Casnicia se clatina, in schimb, banii vin! Afla cum a castigat Luciu 3000 de euro intr-o singura noapte!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:57

Toata Romania stie ca Nicoleta Luciu a suferit foarte mult in urma scandalului cu filmuletele paparazzi despre Zsolt Csergo si Kinga, presupusa lui amanta. Insa, bruneta a mers mai departe si a incercat sa nu arate ca o afecteaza actiunile sotului. S-a concentrat pe munca, iar roadele au venit din plin. E vedeta unei reclame la extensii si castiga 3000 de euro doar pentru o singura sedinta, a avut cateva prezentari de moda a cate 2000 de euro fiecare si, in ultimul weekend, a fost amfitrioana unui concurs de mister, de unde a incasat sume frumusele in “moneda europeana”.




Toata Romania stie ca Nicoleta Luciu a suferit foarte mult in urma scandalului cu filmuletele paparazzi despre Zsolt Csergo si Kinga, presupusa lui amanta. Insa, bruneta a mers mai departe si a incercat sa nu arate ca o afecteaza actiunile sotului. S-a concentrat pe munca, iar roadele au venit din plin. E vedeta unei reclame la extensii si castiga 3000 de euro doar pentru o singura sedinta, a avut cateva prezentari de moda a cate 2000 de euro fiecare si, in ultimul weekend, a fost amfitrioana unui concurs de mister, de unde a incasat  sume frumusele in “moneda europeana”.


La sfarsitul saptamanii trecute, Luciu a fost vedeta serii la concursul “Mister Maramures”. Diva de la PROTV a fost amfitrioana evenimentului si toti ochii, inclusiv al concurentilor, au fost atintiti spre ea, multi dintre barbatii prezenti la fata locului incercand sa-i smulga un autograf sau…chiar un numar de telefon!

Din pacate pentru ei, Nicoleta s-a purtat ca orice vedeta, adica firesc. Nu a acceptat propunerile indecente si ca un soldat constiincios si-a facut doar datoria de gazda.
Apoi, la final, a incasat cecul de la organizatorul concursului. Si nu unul onorific, caci Luciu este destul de scumpa daca o doreste cineva la un eveniment, ci a primit 1500 de euro pentru prestatia ei din acea seara. Pentru un buget si mai mare, adica pentru inca 1500 de euro, ea a si cantat intr-un club din zona, astfel ca suma castigata de Nicoleta in acea noapte s-a ridicat la “doar” 3000 de euro! Bravo ei! Se vede ca e fata descurcareata si nu traieste pe banii sotului!

(Cornelia Ionescu)

 

Taguri: