CHESTIOSTAR: Mit sau adevar? Vezi ce cred vedetele despre fenomenele paranormale VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:57

Sa dam start imaginatiei! Se spune ca de Halloween spiritele mortilor prind viata, strabat Pamantul cu viteza intunericului si ii ciupesc de dupa ceafa pe cei vii!

Asa sa fie sau sunt doar mituri? Le-am intrebat pe vedetele prezente la evenimentul Mirelei Stelea daca ele cred sau nu in existente fantomatice.

 

"Nu! Cred decat in Dumnezeu, nu cred in nimic altceva", a spus Simona Patruleasa.

 

"Habar nu am, daca insa ma uit prin societatea romaneasca a momentului observ ca sunt multe fenomene care duc spre ideea de paranormal", a declarat Andreea Marin.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Totusi, oare mai gasim printre divele patriei si persoane dornice, precum Zavoranca, sa-si afle viitorul din carti de tarot, din ceasca de cafea sau din stele?

 

"Nu, nu ma incred in lucruri de astea, viitorul sta in noi,

este mai simplu", a spus Andreea Marin.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.