Fitness cu electrostimulare, un nou fel de a-ti REMODELA CORPUL repede si frumos VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 nov 2020, 05:15

Vesti bune pentru doamnele si domnii care vor sa aiba un corp de invidiat insa, timpul nu le permite sa stea prea mult in sala de sport.

Acum exista sedinte de fitness cu electrostimulare. Acest tip de antrenamente este folosit cu succes de cativa ani buni in Germania si Ungaria si are la baza stimularea musculara cu ajutorul electricitatii. Aceasta este distribuita cu ajutorul electrozilor atasati pe costumul de antrenament.

Antrenamentul este atent supravegheat de un instructor, iar pe parcursul sedintelor intensitatea impulsurilor creste. Potrivit specialistilor, in timpul unei astfel de sedinte solicitarea fizica este mult mai mare decat in cazul unui antremanet obisnuit.
Datele clientului si performantele inregistrate la fiecare antrenament sunt stocate pe un card. Acest gen de antrenamente este practicat de sportivii profesionisti, dar si de cei care lucreaza in domeniul aeronautic. Si, in ciuda faptului ca pare destul de simplu, in realitate antrenamentul este foarte solicitant. Pretul unui abonament de patru sedinte variaza intre 29 de lei si 280 de lei, in functie de complexitatea programelor.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.