Vrei sa devii cel mai bun tatic? Incearca cursurile de schimbat scutece! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 nov 2020, 04:35

Hmmm, oare ce se face cu aceasta bucata de...sa-i zicem, "hartie"?!!! Oare se intoarce asa, sau poate se strange asa?

Un viitor tatic deja si-a dat seama care-i secretul pentru a-si ingriji bebelusul in cea mai buna maniera. Cu schimbatul scutecelor incepe orice sedinta de puericultura la barbati. Acest tip de cursuri ii vor ajuta pe barbati sa devina taticul perfect pentru bebelusul lor. Unii au venit mai mult fortati de imprejurari, in timp ce altii chiar vor sa afle cum sta treaba cu bebelusii. Usor de zis, greu de facut...sau
nu?!! Ia sa vedem cine raspunde primul la lectie!

Nu-i de glumit cu baia bebelusului! Nu-i nici de mirare ca barbatii incearca sa se sustraga. Poate la adormit copilul s-or pricepe mai bine domnii de fata! Ne-am propus si noi sa-i testam pe domnii de fata, sa vedem cat de pregatiti sunt viitori tatici pentru odraslele lor. Unii dintre domnii nu invata doar ca sa aiba grija de copilascat este bebe, ci isi fac si planuri pentru viitor.
Barbatii care vin la astfel de cursuri au parte si de un atestat care ii ajuta sa fie scutiti de munca, 10 zile lucratoare de la serviciu. Acestia isi pot efectua sarcinile de serviciu lucrand de acasa.