Ce spune Halit Ergenc, protagonistul din "Suleyman Magnificul" despre zvonurile ca ar avea probleme in casnicie si cum s-a ales cu piciorul rupt intr-o secventa din serial

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:58

Serialul turcesc "Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii" se bucura de un success rasunator si in Egipt. Echipa unei faimoase reviste egiptene, « The Stars News» i-a luat un interviu protagonistului, Halit Ergenc, despre serial si despre viata lui de familie.

In "Suleyman Magnificul", joci rolul unui om important si puternic. Asta sa fi fost motivul pentru care ai acceptat sa joci in serial?

HALIT:" Acest rol a fost si este o mare provocare pentru mine. Personajul lui Suleyman este in stare sa schimbe realitatea, insa o data ce se indragosteste devine vulnerabil. Nu neg ca am ezitat pana sa accept acest rol. Insa mi-am dat seama ca, daca interpretezi roluri diferite, te ajuta foarte mult sa progresezi in cariera de actor." 


Ce parere ai despre criticile care au fost aduse serialului, sau mai bine zis sultanului, ca a fost portretizat drept un betiv care se lasa manipulat de femei?

HALIT: A fost vorba de 70 000 de plangeri in fata sediului unde se produce serialul. Nimeni nu a inteles o problema foarte importanta. Serialul nu infatiseaza nici partile politice sau istorice din viata lui Suleyman.
S-a pus accentul pe o parte din viata privata si amoroasa a lui. Nu criticam si nu ducem in dizgratie perioada otomana.



Ce ai simtit vi-a-vis de aceste critici?

HALIT: A,m fost foarte afectat deoarece nici nu vazusera bine serialul, doar un promo era dat si s-au si grabit sa il judece. Evenimentele din serial sunt pura fictiune ca si dragostea, pasiunea si nu sunt reale.
Asta am incercat sa spun de mai multe ori, insa unii privitori nu vad mai departe de asta si nu accepta parerile diferite. In schimb, sunt deschis sa comunic cu telespectatorii in ce priveste rolul si atitudinea mea din film.


Exista vreo asemanare intre personalitatea lui Halit si a lui Suleyman?

HALIT: Da, sunt mare fan al lucrurilor hand-made si in timpul liber incerc sa fac totul cu mana mea.
Amandoi suntem aparatori ai drepturilor si luptam pana la capat pentru adevar.


Ce dificultati ai intalnit iin timpul filmarilor?

HALIT: Scenele de razboi sunt dificile. Mi-am rupt piciorul in una din aceste scene si am stat in spital sese saptamani.

Te asteptai ca serialul sa aiba succes in tarile arabe?

HALIT: Nu, dar sunt foarte fericit de raspunsul pozitiv pe care oamenii de acolo il au fata de serial si in general fata de filmele turcesti.
Cred ca asta se si datoreaza traditiilor comune dintre cultura turca si araba.


Cum te descurci cu fanele?

HALIT: Nu neg ca sunt foarte flatat de atentia pe care o am din partea lor. Sunt incantat cand ma intalnesc cu femei care isi exprima aprecierea fata de mine. 

Dupa ce ai obtinut aceasta faima, te-ai schimbat?

HALIT: Imposibil.
Insist sa fiu mereu acelasi. Si pe strada si la interviurile televizate…


In ce priveste viata ta privata, zvonurile spun ca din cauza ca esti ocupat cu serialul iti neglijezi sotia si de aici au inceput certurile. E adevarat?

HALIT: Este cat se poate de fals. Berguzar Korel, sotia mea, Ali, fiul nostru si eu suntem in cea mai fericita perioada a vietii noastre. Fiecare dintre noi este mandru de succesul partenerului.

 

Taguri: