Fiica Danei Savuica se lanseaza in moda! A creat o colectie de haine pentru adolescente!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:58

Fiica Danei Savuica este o tanara foarte talentata. Dupa ce ani de zile a cochetat cu muzica, acum Julie se lanseaza in moda.

Fiica Danei Savuica este o tanara foarte talentata. Dupa ce ani de zile a cochetat cu muzica, acum Julie se lanseaza in moda.


Fiica fostului manechin a creat o colectie de haine pentru adolescente. Este vorba despre Juliette, o linie de tinute smart si de ocazie, cu preturi accesibile, spune creatoarea, Julie Stanciu.

Ea a decis sa devina independenta financiar, sa nu mai depinda de parinti atunci cand vine vorba de bani.



“Cand ma duceam la scoala, inevitabil unul dintre subiectele discutate intre fete era moda. La Jean Monnet se pune mare pret pe imagine si de fiecare data asistam la o adevarata parada a modei pe coridoarele scolii.

Chiar si cand s-au introdus uniformele, directoarele scolii ne-au consultat la design. Acum sunt studenta si pot spune ca subiectul moda ma urmareste peste tot.
Bobocii se pregatesc de baluri, vin sarbatorile si toata lumea vrea sa arate cool. Plus, vreau sa fiu independenta financiar, sa fac ceva ca sa am bani de buzunar pentru ca am cheltuieli si sunt constienta ca trebuie sa particip si eu la acoperirea lor. Imi doresc sa gasesc un job dar pana atunci incerc sa urmez ideea mamei mele si anume de a lansa o linie de haine pentru adolescente.
Imi place moda, imi place sa fac shopping si stiu ce isi doreste generatia mea"

 

Taguri: