Cornel Patrichi da de pamant cu Mihai Petre: "Nu ne simpatizam. Baiatul asta nu e un tip foarte destept"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 23:40

Dupa ce a parasit masa juriului de la "Dansez pentru tine", Cornel Patrichi recunoaste ca nu il simpatizeaza deloc pe Mihai Petre si ca a acceptat "meseria" doar pentru bani.

Dupa ce a parasit masa juriului de la "Dansez pentru tine", Cornel Patrichi recunoaste ca nu il simpatizeaza deloc pe Mihai Petre si ca a acceptat "meseria" doar pentru bani.

Chiar daca si-a dat seama ca nu lucreaza cu o echipa de profesionisti, Cornel a ramas in continuare la "Dansez pentru tine" datorita salariului.

"Am luat o mie de euro pe emisiune! De la inceput (n.r.
si-a dat seama ca nu sunt profesionisti). Da’ am ramas, ca ma plateau!”,
a recunoscut balerinul pentru EVZ.

Chiar daca s-a speculat ca plecarea lui ar avea legatura cu divergentele dintre el si Mihai Petre, Patrichi a negat vehement.

"Nu ne simpatizam. Baiatul ala nu e un tip foarte destept. N-a inteles ca acolo nu era un concurs de dans sportiv. Ori, in asta s-a transformat! Mihai Petre e arbitru de dans sportiv.
Nu intelege ca nu poti reprosa unora de pe strada greseli ca unor profesionisti”,
a mai adaugat fostul jurat.

Cornel nu este suparat pentru ca a plecat, ci din cauza modul jignitor si umilitor in care s-a desfasurat intreaga situatie.

"Pe banii tai faci ce vrei. Dar conteaza cum! Cand e vorba de Cornel Patrichi n-o faci ca niste mitocani... Un dobitoc de la Pro TV mi-a zis ca vor sa improspateze emisiunea...
Meritam putina eleganta! Cu Sarbu n-am putut vorbi nici eu, nici Stefan Banica!”,
a mai precizat balerinul.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.