Andreea Balan nu se opreste din vorbit despre Petrisor, dar abia scoate doua cuvinte despre Keo! Sa se fi infiripat ceva intre ei?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:58

Intr-un interviu acordat recent, Andreea Balan a discutat despre cei mai importanti barbati din viata ei, Keo, partenerul de viata, si Petrisor, partenerul de scena.

Intr-un interviu acordat recent, Andreea Balan a discutat despre cei mai importanti barbati din viata ei, Keo, partenerul de viata, si Petrisor, partenerul de scena.

Despre partenerul ei de scena, Andreea are numai cuvinte de lauda pe care le exprima cu un zambet larg pe fata:" Petrisor este, intotdeauna, partenerul meu ideal de scena, nu pot sa dansez cu altcineva, numai cu el, si ne completam reciproc pe scena, impreuna creem o magie, o carisma in jurul nostru, lucru neintalnit la alte perechi care au fost la concurs.
Nu trebuie sa fi prieten cu cineva, dar pe scena trebuie sa existe o chimie."


Despre Keo, cantareata a vorbit doar din punct de vedere profesional, adoptand un ton serios: "Sunt cu Keo de 6 ani de zile, ne este foarte bine, este un artist talentat de la care am invatat multe. El compune multe din piesele pe care le cant si ma manageriaza.
Profesional, ma sprijina cel mai mult, ma echilibreaza pentru ca eu sunt foarte agitata si el foarte calm."


Artista a discutat despre ultimul ei clip, "Ma doare fara tine", in care si-a schimbat stilul cu care ii obisnuise pe fani si in care pare o printesa in dantela.

"Am vrut sa fac altceva, ceva nou, si clipul ma prezinta intr-o ipostaza noua, diferita, am vrut sa fiu imbracata si altfel, am lucrat cu o armata de stilisti care mi-au creat o imagine diafana, cu foarte multa dantela.
Pana acum clipul a prins foarte bine pe YouTube si la TV, am si o coregrafie noua cu dansatoarele mele. Sper sa prinda piesa pentru ca este de dragoste si se potriveste anotimpului de toamna",
a spus cantareata pentru Unica.ro.

De cand a participat la "Dansez pentru tine", Andreea a prins gustul mai multor stiluri de dans pe care le-a adoptat in show-urile ei si acum lumea o confunda cu o dansatoare cand ea, este de mai bine de 14 ani, o cantareata!

"Toata lumea ma intreaba ce imi place mai mult: sa
cant sau sa dansez? Nu, dragi mei, eu sunt cantareata de 14 ani, sunt de pe vremea Andra, intotdeauna am facut coregrafie, intotdeauna am dansat, dar in ultimii ani am fost remarcata pentru ca am fost la "Dansez pentru tine" si am adoptat mai multe stiluri. Am fost la 3 editii "Dansez", in Romania de 2 ori si in Mexic. Ma simt norocoasa ca am fost la emisiune pentru ca am reusit sa imi cladesc un drum diferit fata de alti artisti si am invatat sa fac spectacol de revista.
In Mexic am invatat 50 de stiluri de dans si atunci mi-am dat seama ca ala e drumul meu",
a dorit sa precizeze blonda.

Vezi aici interviul in intregime cu Andreea Balan!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.