Razbunare PARANORMALA? Spune ca vecinii O TERORIZEAZA prin intermediul undelor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 04:40

Ioana Ionescu locuieste cu mama ei intr-un cartier din Ploiesti. De cateva luni bune cele doua femei se plang ca nu mai au liniste in casa.

Femeia sustine ca in casa ei, prin pereti, patrund unde emise de o antena a vecinului. Niciun coltisor al casei nu scapa. Curg explicatiile despre efectele de cosmar ale obsedantelor unde. Doamna Ionescu se protejeaza cum poate.

 

"Dorm acoperita cu folie de aluminiu".

 

Si totusi, cosmarul pare fara sfarsit. Am fost curiosi sa vedem si noi antena incriminata. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

"E un impulsor. Firul de la antena legat la impulsor si toate undele care se produc de la aparat vin la mine in casa", spune femeia.

 

Vecinii nu au dorit sa faca niciun fel de comentariu. Plangeri peste plangeri a facut doamna Ionescu la diferite institutii ale statului. Acum, singura speranta a celor doua femei este este gasirea unui specialist care sa le explice cum se produce bizarul fenomen dar si cum sa scape de cosmarul undelor.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.