SOCANT! I se spune Domnul ManancaTot pentru ca fierul este mancarea lui preferata! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:59

Kanal D face inconjurul lumii pentru a-ti aduce cele mai ciudate descoperiri, curiozitati care te vor lasa cu gura cascata sau lucruri despre care nici nu stiai ca exista.

 Michel Lotito, un entertainer francez nascut in 1950, este faimos pentru faptul ca mananca tot felul de obiecte nedigerabile si este cunoscut sub numele de Domnul ManancaTot. Acesta consuma obiecte din metal, sticla, cauciuc si multe altele, televizoare, biciclete pe care le dezasambleaza, le taie si le inghite.  A mancat chiar si un avion Cessna 150, pe care l-a terminat in aproape 2 ani.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/60614289-81a7af8ab372751b5917b24acb11115f.jpgA inceput sa manance obiecte neobisnuite inca de cand era copil insa a devenit cunoscut abia in 1966.

Surprinzator sau nu, dieta cel putin bizara a lui Lotito nu i-a provocat nicio suferinta, chiar si atunci cand a consumat materiale considerate otravitoare. Obisnuiteste sa manance aproximativ un kilogram de material intr-o zi, alaturi de o cantitate considerabila de ulei si apa. Se pare ca stomacul si intestinele lui sunt de doua ori mai groase decat cele ale unui om normal iar digestia lui este mult mai puternica, ceea ce ii permite sa se “rasfete”cu astfel de meniuri care nu v-ar trezi deloc pofta.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Taguri: