Marian Dragulescu s-a pregatit de duel! "Adriana merita sa mearga mai departe si sa-si implineasca visul, iar eu sunt alaturi de ea, suta la suta, pana la capat"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 nov 2020, 00:30

Marian Dragulescu a declarat ca nu se astepta ca echipa lui sa intre la duel in conditiile in care au dansat fara ezitari si au avut o poveste extraordinara pe scena.

Marian Dragulescu a declarat ca nu se astepta ca echipa lui sa intre la duel in conditiile in care au dansat fara ezitari si au avut o poveste extraordinara pe scena.

„Nu ne asteptam sa intram la duel, mai ales ca am avut doua dansuri fara ezitari! Cand am terminat primul dans eram superfericiti. Am avut o poveste extraordinara: casting de cai, elemente din break dance si de gimnastica si foarte multi pasi de house facuti de toate cele cinci persoane care au dansat, intr-un sincron perfect.
La noi in echipa nu e nimeni cu moralul scazut, avem atata energie, ambitie si putere de munca, incat putem da si altora care au nevoie”
, a declarat acesta.

In perioada competitiei, gimnastul va fi incurajat de sotia lui, care va fi sef de galerie, si de prietenii lui care il vor sustine cu drag. Acestia vor purta tricouri inscriptionate si se vor purta ca pe stadion.


„Vom avea, la fel ca la prima emisiune, un sef de galerie in persoana sotiei mele, care va veni cu o multime de prieteni care ne vor transmite toata energia si suportul lor, vor avea tricouri inscriptionate, va fi nebunie, ce mai, ca pe stadion (rade). Adriana merita sa mearga mai departe si sa-si implineasca visul, iar eu sunt alaturi de ea, suta la suta, pana la capat.
Din pacate, noi nu mai putem face altceva decat sa muncim in continuare si sa pregatim urmatoarele dansuri pentru emisiunea viitoare. Cei care pot schimba aceasta situatie sunt oamenii care vor dori sa ne voteze si sa o ajute pe Adriana sa aiba viata pe care a avut-o inainte de inundatii”,
a spus Marian Dragulescu.