Serban Huidu a vorbit despre ziua in care a omorat 3 oameni. "SUNT VINOVAT, asa am si pledat" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 oct 2020, 23:55

Anul trecut a fost plin de ghinioane pentru Serban Huidu.

Dupa ce la inceputul anului s-a lovit la cap intr-un accident de ski in Austria, 10 luni mai tarziu prezentatorul TV a provocat o cumplita tragedie. Pe data de 16 octombrie 2011 Serban Huidu impreuna cu sotia sa, bona si cei doi copii se intorceau de la Brasov.

In dreptul localitatii Timisul de Sus bolidul pe care il conducea carcotasul a intrat pe contrasens si a lovit din plin o masina in care se aflau 3 oameni.
Toti au murit.

Presa a speculat la momentul respectiv ca Serban nu ar fi fost complet refacut dupa accidentul din Austria, dar asta nu schimba cu nimic faptele. Serban se face vinovat de moartea a 3 suflete.

Familiile victimelor au cerut daune in valoare de 800.000 de euro. In schimb judecatorii au decis altceva: Huidu a fost condamnat la 2 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru ucidere din culpa, iar pentru o familie Serban va trebui sa achite contravaloarea masinii, suma care se ridica la 2.600
de euro.

Nemultumite, rudele victimelor au facut recurs. Dosarul este departe de a se fi incheiat. La un an de la tragedie fostul prezentator TV a gasit puterea sa vorbeasca despre ziua fatidica.

"Ceea ce s-a intamplat s-a intamplat, dar nu poti sa nu te implici pentru ca nu ai cum. Pe de alta parte insa, orice ai face nu poti sa ii mai aduci inapoi.
Orice ai face! Motivarea seintintei a fost foarte clara, in sensul ca am un grad mic de culpa. Si asta a dus la o concluzie foarte naspa! Dar a fost un grad mic de culpa! Eu nu spun ca sunt nevinovat, pentru ca nu sunt! Nu sunt! Sunt vinovat, pentru ca eram pe contrasens! Din multe puncte de vedere! Asa am si pledat. Numai ca de aici pana la a demoniza omul e o distanta foarte mare!".


Acuzat de familiile victimelor ca nu si-a dat deloc interesul fata de cei decedati in urma accidentului, Huidu sustine contrariul.

"Cu familia care acum face cel mai mult scandal eu m-am intalnit la o saptamana dupa. I-am ajutat cu multe, nu conteaza! Mai mult, le-am spus ca pana isi iau banii de pe daune, macar salariul omului sa-l dau. Si mi-au dat un cont, apoi l-au inchis.
Eu pun bani, cat avea domnul salariul, in fiecare luna in acel cont".

Se pare ca Huidu nu a uitat nici de cea de-a treia victima, Ioan Gabris, in numele caruia a sponsorizat un concurs de ski pentru copii.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.