VIDEO de COLECTIE! Uite cum aratau Alex Velea si Lora in adolescenta, la Star Factory! El purta codite, era mai gras si se credea rapper, ea parea o scolarita cuminte!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:02

Alex Velea, Lora si Stella si-au facut debutul pe sticla la Prima TV, la un concurs de talente care se numea Star Factory. Tinerii care au ajuns sa aiba o cariera in muzica romaneasca erau atunci la inceput si habar nu aveau ce le va rezerva viitorul.

Alex Velea, Lora si Stella si-au facut debutul pe sticla la Prima TV, la un concurs de talente care se numea Star Factory. Tinerii care au ajuns sa aiba  o cariera in muzica romaneasca erau atunci la inceput si habar nu aveau ce le va rezerva viitorul. Talentati si doar niste pustani pe vremea aceea, Alex, Lora sau Stella, roscata care canta cu Dj Andi aveau un cu totul alt look in acea perioada.
Purtau tinute cuminti, erau timizi in fata camerelor de luat vederi si visau sa devina un nume in muzica.






Timpul a trecut, Alex s-a umplut de tatuaje, a inceput sa lucreze intens la sala, a renuntat la codite si a inceput sa isi penseze sprancenele. A colaborat cu Anna Lesko, dar melodia care l-a facut cunoscut a fost Selecta, cu Anda Adam.
Acum nu mai are nevoie de nicio prezentare. Face parte din HaHaHa Production si a devenit idolul adolescentilor.




Lora Petrescu a continuat sa faca muzica si dupa ce emisiunea de la Prima TV a luat sfarsit. Ea a facut parte din trupa Wassabi, dupa care s-a lansat solo. Anul acesta s-a casatorit cu actorul Dan Badea si are planuri mari cu cariera ei.


 

Taguri: