Au ajuns de RASUL LUMII pe Internet! Ce a facut nasul si nasa la o nunta incat mirii sa fie UITATI

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 feb 2017, 04:03

Se stie ca la o nunta, nu nasii sunt in centrul atentiei, ci mirii care, din momentul slujbei religioas esi pana a doua zi, sunt cei mai adulati.

Dupa ce si-au jurat credinta vesnica la biserica, doi miri impreuna cu tot alaiul au plecat sa petreaca la restaurant. Acolo, distractia e lege.

Dupa numeroase pahare cicnite, dansuri de tot soiul, nasii au hotarat sa incerce un dans exploziv si intr-adevar, i-a lasat cu gura cascata pe toti.

Mirii nu vor uita niciodata ce s-a intamplat la nunta lor. Astfel, coregrafia parintilor spirituali a fost una memorabila pentru toata lumea.

Cei doi si-au dat in petec exact cand nu se asteptau.

Din cauza unei miscari, nasa a aterizat cu nasul in podea, iar sotul ei nu a mai avut ce sa faca decat sa isi priveasca sotia inmarmurit.

Au ajuns de rasul lumii pe Internet! Ce au facut nasul si nasa la o nunta incat mirii au fost dati uitarii cu totul

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.